Варна Phone 0888 814 640
Шумен Phone 0896 700 895
Bulgarian flag GB flag

За Нас | Изопласт ЕООД

Фирма "ИЗОПЛАСТ" ЕООД е основана през 2007г. в гр. Шумен, с основна дейност изработка и монтаж на дограма (врати и прозорци) от PVC и Алуминиеви профили, като първоначално тя се развива основно на местно ниво. С разрастването си през следващите няколко години, фирмата започва редовно да обслужва обекти в целия Шуменски регион и съседни на него. През 2013г. фирмата разшири своята дейност с представителство в гр. Варна.

"ИЗОПЛАСТ" ЕООД разполага със собствена производствена база за изработка на дограма. Това само по себе си я отличава от една част фирми и лица, които са прекупвачи и извършват само монтажна дейност. "ИЗОПЛАСТ" ЕООД е производител. Чрез своя екип с богат опит в изработката на дограма от PVC и AL профили и осъществявайки контрол над производствения процес, гарантира качеството на изработените конструкции и елементи.

Фирмата разполага с цех с покрита площ от над 250м2, разположен в гр. Шумен, който е оборудван с нови производствени машини закупени от завод "YILMAZ" - световен лидер с традиции в този бранш. На разположение са и собствени превозни средства за обслужване на монтажните дейности.

Изопласт ЕООД В "ИЗОПЛАСТ" ЕООД се обучават и работят висококвалифицирани специалисти и работници, които осъществяват процеса на изработка и монтаж с грижа за спазване на стандартите за качество. Позвънете и ни задайте вашите въпроси относно бъдещите ви прозорци. Нашите специалисти ще ви посетят и ще проведат професионална консултация, базирайки се на своя богат опит не само в изработването на PVC и AL дограма, но и в строителния бранш като цяло.

Изопласт ЕООД

Основана малко преди пика на икономическата криза 2007г. и срива в строителния сектор, фирмата успява да просъществува и да се развие, което е доказателство за нейните ценности и морал на работа. Компромиси с основните качествени изисквания не се допускат. Това ни осигурява една широка база от удоволетворени клиенти, което е най-добрата реклама за една фирма - реклама, която не се плаща с пари, а се изгражда с години на отговорно отношение към работата.

Изопласт ЕООД Изопласт ЕООД Изопласт ЕООД Изопласт ЕООД
Изопласт ЕООД